Sulzer G6100, G6200, G6300, G6500

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

Rapier mesin bagian: grippers rapier, tape rapier, roda drive, cutters, pituduh uli & rel, rem clutch, gears jeung saterusna keur Sulzer G6100, G6200, G6300, G6500. Henteu sakabéh produk urang nu dibéréndélkeun di handap. Lamun perlu naon bagian pikeun ieu looms Tenun, punten janten gratis ngahubungan kami ku email. Urang baris bales maneh informasi relevan dina detil.

614.052.000 kabayang keur tape φ20 héjo * φ80 * 23mm of G6100

614.053.000 kabayang keur tape φ20 héjo * φ83.8 * 23 of G6100

631.513.000 kabayang keur tape φ20 héjo * φ80 * 23mm of G6200

630.856.000 kabayang keur pita héjo φ15 φ84 18mm of G6200

621.233.000 Majelis of G6200 gripper

262.003.182 kabayang Girang pikeun G6500  


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali