Jasa & jaminan

jasa

Palayanan palanggan

garansi kualitas

Éta rezeki urang nawarkeun 12 bulan Rek Quality pikeun sakabéh produk urang disadiakeun (henteu nerapkeun ka maké normal jeung cimata).  

rojongan customer

Éta kawajiban urang pikeun masihan "di imah rojongan customer" samemeh, nalika jeung sanggeus nu meuli anu ngawengku:

  mun nyarankeun solusi praktis tur biaya éféktif rencana atanapi teknis tailored sasuai aplikasi customer urang.

  sangkan perenah produksi rasional jeung ngitung Kamampuh produksi workshop di sasuai jeung sarat anggaran customer urang.

  nyieun test jalan atawa manufaktur sampel dina mesin maréntahkeun saméméh pangiriman.

  nyadiakeun instalasi tur commissioning pakakas nu sanggeus kadatangan na di spasi gawé dina paménta customer.

  méré pelatihan operasi atawa hidayah dina hal ka pamakéan sarta perawatan pakakas saméméh atawa sanggeus pangiriman.

  méré usul teknis atanapi nyandak kana amal sabenerna dina Ngaronjatkeun tina mesin heubeul nu nasabah kénéh ngajaga.

  sangkan milarian tur mésér bahan produksi atawa asesoris atas nama customer kami ti pabrik lokal.

eupan balik instan

Pas urang nampi sarat ti customer boh ku surelek, talatah pondok, atanapi fax maka kami bakal méré sambutan ajakan na ngaéksekusi jero nuturkeun nepi.

suku cadang ensured

Hal ieu assured nu customer kami bakal nampi pangiriman bébas tur gancang kasulitan pikeun suku cadang na euweuh urusan mana anjeunna lokasina.