Jarum loom runtuyan MYM

Pondok Description:

Fitur penting

- husus alus di anyaman tina fabrics sempit lampu, boh kaku atawa elastis.

- pilihan Best keur anyaman lawon dijieunna tina benang rupa jeung ninun di / selvedge boga requests pang luhur.

- Kalayan komponén-precision tinggi dijieunna tina bahan-kelas tinggi mun ngidinan jalan di speed tinggi.

- fleksibel pikeun mibanda rupa kantétan teknis pikeun nyugemakeun tungtutan robah-robah pikeun fashions.


jéntré produk

Tags produk

Sadia Tech-kantétan:

1. Double atawa single selvage Sistim nyulam Picot (ku Lungsi atanapi weft)

2. elastis karét Alat pangiriman thread.

3. réngsé lawon Alat roll-up

Modél mesin sarta Spesifikasi

jumlah modél

MYM10 / 20

MYM8 / 27

MYM6 / 42

MYM4 / 65

MYM2 / 130

MYM2 / 175

No of spasi

10

8

6

4

2

2

lebar Reed

20mm

27mm

42mm

65mm

130mm

175mm

No abah

16 ~ 20

Shedding gerak

Disetir ku ranté pola atawa ku alat Cam gumantung kana lawon ninun

nyokot ulang

Ku ranté pola: 16-48 / ku cams: 1: 8

Selvedge ngarajut

Hiji / threads map Double atanapi tumerapna threads on pamundut

rpm gawe

1200 ~ 1700

8000 ~ 1300

kontrol speed

Single-speed motor jeung Frékuénsi Parabot Parobah

Atawa, ganda-speed motor kalayan Motion slow

 

jumlah modél

MYM18 / 18

MYM14 / 30

MYM8 / 55

MYM6 / 80

MYM4 / 110

 

No of spasi

18

14

8

6

4

 

lebar gawe

18mm

30mm

55mm

80mm

110mm

 

No abah

16 ~ 20

Shedding gerak

Disetir ku ranté pola atawa ku alat Cam gumantung kana lawon ninun

nyokot ulang

Ku ranté pola: 16-48 / ku cams: 1: 8

Selvedge ngarajut

Hiji / threads map Double atanapi tumerapna threads on pamundut

rpm gawe

1200 ~ 1700

8000 ~ 1300

kontrol speed

Single-speed motor jeung Frékuénsi Parabot Parobah

Atawa, ganda-speed motor kalayan Motion slow

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali