Keur naon urang DO

Salaku pasangan konsumén '

  • h

    Kami supplier pasangan tina suku cadang jeung asesoris di kualitas alus kalawan harga kalapa pikeun mesin ninun, sarta mesin Jacquard atanapi Dobby.
  • 2

    2h

    Urang konsentrasi dina industri lawon sempit tur tawaran anyaman na mesin pagawean pikeun webbing teknis sapertos Straps, slings, kaset serat gelas, kaset Velcro ..., na elastis atawa non-elastis fabrics sempit.
  • 3

    3h

    Urang turutan trend di industri labél tekstil ku maturan kualitasna alus sarta motong ongkos-efektif & mesin tilepan, mesin percetakan usaha Rotary, anyaman labél looms jeung labél pagawean mesin.

Tentang Kami

Téks ngeunaan parusahaan urang

  • 新 1
  • 新 2

Sino TECHFULL CO., LTD.

nyaéta parusahaan reputable kantor pusatna di Cina jeung anu kalibet dina kagiatan bisnis di handap:

1Konsumén 'supplier pasangan tina suku cadang jeung asesoris keur looms, jeung mesin Dobby na Jacquard.

1Salaku panyadia layanan profésional sarta ngalaman,  TECHFULL  ieu dedicated ka maturan mesin fungsi pikeun fabrics sempit, hususna keur webbing teknis.

1Dirojong ku garis produksi husus sarta bakat terampil tinggi,  TECHFULL   jalan dina nyadiakeun mesin kualitas pikeun ribbons labél jeung labél tungtung ka konsumén di sakuliah dunya.

 

AT konsumén urang

saprak 1998

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Urang Dupi dipercaya

konsumén biasa urang

  • DIGI-KAST 5 for Muller MBJ3 and MBJ3.1 179729338

    DIGI-KAST 5 for Muller MBJ3 and MBJ3.1 179729338

      DIGIKAST 483 M warp tension controller compatible for Muller Mugrip MBJ2, as well as for Muller Mugrip MBJ1  and other woven label weaving looms. High quality with good feedback from users. Original part number Specification Description 179 729 268 190/45.5X250 DIGI KAST 4-PRINT 179 729 298 190/45.5X250 Digi Kast 5-Print 179 729 328 190/45.5X250 DIGI KAST 179 729 338 190/45.5X250 PCB DIGI-KAST 5 179 949 496 17.5/4.4X17.5 SOFTWARE 179 949 504 17.5/4.4X17.5 SOFTWARE We also supply other spare parts, accessories which are compatible for Muller woven label weaving machines. Welcome to co...
    Maca deui
  • label compact Screen printer

    We sold label compact Screen printer to European country Romania on Sep.2020. Machine has 3 colors including 2 front plus 1 back. Printing machine has Servo system and Steel belt to print at high accuracy and printing rapport is constant. The maximum printing width is 180mm. Machine can print the label with 3D feature.  
    Maca deui