Keur naon urang DO

Salaku pasangan konsumén '

  • h

    Kami supplier pasangan tina suku cadang jeung asesoris di kualitas alus kalawan harga kalapa pikeun mesin ninun, sarta mesin Jacquard atanapi Dobby.
  • 2

    2h

    Urang konsentrasi dina industri lawon sempit tur tawaran anyaman na mesin pagawean pikeun webbing teknis sapertos Straps, slings, kaset serat gelas, kaset Velcro ..., na elastis atawa non-elastis fabrics sempit.
  • 3

    3h

    Urang turutan trend di industri labél tekstil ku maturan kualitasna alus sarta motong ongkos-efektif & mesin tilepan, mesin percetakan usaha Rotary, anyaman labél looms jeung labél pagawean mesin.

Tentang Kami

Téks ngeunaan parusahaan urang

  • 新 1
  • 新 2

Sino TECHFULL CO., LTD.

nyaéta parusahaan reputable kantor pusatna di Cina jeung anu kalibet dina kagiatan bisnis di handap:

1Konsumén 'supplier pasangan tina suku cadang jeung asesoris keur looms, jeung mesin Dobby na Jacquard.

1Salaku panyadia layanan profésional sarta ngalaman,  TECHFULL  ieu dedicated ka maturan mesin fungsi pikeun fabrics sempit, hususna keur webbing teknis.

1Dirojong ku garis produksi husus sarta bakat terampil tinggi,  TECHFULL   jalan dina nyadiakeun mesin kualitas pikeun ribbons labél jeung labél tungtung ka konsumén di sakuliah dunya.

 

AT konsumén urang

saprak 1998

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Urang Dupi dipercaya

konsumén biasa urang