Keur naon urang DO

Salaku pasangan konsumén '

  • h

    Kami supplier pasangan tina suku cadang jeung asesoris di kualitas alus kalawan harga kalapa pikeun mesin ninun, sarta mesin Jacquard atanapi Dobby.
  • 2

    2h

    Urang konsentrasi dina industri lawon sempit tur tawaran anyaman na mesin pagawean pikeun webbing teknis sapertos Straps, slings, kaset serat gelas, kaset Velcro ..., na elastis atawa non-elastis fabrics sempit.
  • 3

    3h

    Urang turutan trend di industri labél tekstil ku maturan kualitasna alus sarta motong ongkos-efektif & mesin tilepan, mesin percetakan usaha Rotary, anyaman labél looms jeung labél pagawean mesin.

Tentang Kami

Téks ngeunaan parusahaan urang

  • 新 1
  • 新 2

Sino TECHFULL CO., LTD.

nyaéta parusahaan reputable kantor pusatna di Cina jeung anu kalibet dina kagiatan bisnis di handap:

1Konsumén 'supplier pasangan tina suku cadang jeung asesoris keur looms, jeung mesin Dobby na Jacquard.

1Salaku panyadia layanan profésional sarta ngalaman,  TECHFULL  ieu dedicated ka maturan mesin fungsi pikeun fabrics sempit, hususna keur webbing teknis.

1Dirojong ku garis produksi husus sarta bakat terampil tinggi,  TECHFULL   jalan dina nyadiakeun mesin kualitas pikeun ribbons labél jeung labél tungtung ka konsumén di sakuliah dunya.

 

AT konsumén urang

saprak 1998

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Urang Dupi dipercaya

konsumén biasa urang

  • Ultrasonic cutting machine

    We sold Ultrasonic cutting machine to European country Italy. This machine can do the angle cut. The cutting wide range is from 10mm~65mm, cutting length range is from 55mm~400mm. Our machine can cut very thin fabric very well. Below is our cutting sample pictures of 45 degree angle cutting and thin fabric cutting.  
    Maca deui
  • 8 drums Finishing machine.

    Cylinders coated by Teflon, not easy for absorbing glue. Suitable for the starching of webbings thickness up to 5mm. Heating by steam or by air. Driven by independent motor,each cylinder with independent temperature control. https://www.sino-techfull.com/uploads/e5b53204e35d6c8c9b8a590241c55e8b.mp4  
    Maca deui