Keur naon urang DO

Salaku pasangan konsumén '

  • h

    Kami supplier pasangan tina suku cadang jeung asesoris di kualitas alus kalawan harga kalapa pikeun mesin ninun, sarta mesin Jacquard atanapi Dobby.
  • 2

    2h

    Urang konsentrasi dina industri lawon sempit tur tawaran anyaman na mesin pagawean pikeun webbing teknis sapertos Straps, slings, kaset serat gelas, kaset Velcro ..., na elastis atawa non-elastis fabrics sempit.
  • 3

    3h

    Urang turutan trend di industri labél tekstil ku maturan kualitasna alus sarta motong ongkos-efektif & mesin tilepan, mesin percetakan usaha Rotary, anyaman labél looms jeung labél pagawean mesin.

Tentang Kami

Téks ngeunaan parusahaan urang

  • 新 1
  • 新 2

Sino TECHFULL CO., LTD.

nyaéta parusahaan reputable kantor pusatna di Cina jeung anu kalibet dina kagiatan bisnis di handap:

1Konsumén 'supplier pasangan tina suku cadang jeung asesoris keur looms, jeung mesin Dobby na Jacquard.

1Salaku panyadia layanan profésional sarta ngalaman,  TECHFULL  ieu dedicated ka maturan mesin fungsi pikeun fabrics sempit, hususna keur webbing teknis.

1Dirojong ku garis produksi husus sarta bakat terampil tinggi,  TECHFULL   jalan dina nyadiakeun mesin kualitas pikeun ribbons labél jeung labél tungtung ka konsumén di sakuliah dunya.

 

AT konsumén urang

saprak 1998

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Urang Dupi dipercaya

konsumén biasa urang

  • From Floppy to USB for Muller MBJ3 STAUBLI JC5 Bonas label machine

    Product Description Fusb floppy to USB conversion forMULLER MBJ3 STAUBLI JC5 BONAS label weaving machine Features: 1. Floppy to USB conversion through 34pin floppy disk driver interface, easy to install, no need to modify system settings. 2. Built-in 2MegaBytes flash memory for data transfer, data reserved even the power is shut down. 3. USB flash disk with Large capacity is supported, all the files in USB flash disk are input to the machine possibly. After the USB flash disk is pluged in converter, first 1.44MB of files under the root directory in USB disk are read into 2. MB built-in flash memory auto, while the total files under root d...
    Maca deui
  • Anjeun téh warmly wilujeng sumping nganjang stan kami di ITMA 2019 Barcelona

    Anjeun téh warmly wilujeng sumping nganjang stan kami di ITMA 2019 Barcelona

    Dina stan urang némbongkeun: suku cadang, MYQ1 / 350 loom pikeun lawon sempit lega husus, MYF-21R usaha Rotary Flex mesin labél percetakan, labél MY348 motong & mesin tilepan.
    Maca deui