Keur naon urang DO

Salaku pasangan konsumén '

  • h

    Kami supplier pasangan tina suku cadang jeung asesoris di kualitas alus kalawan harga kalapa pikeun mesin ninun, sarta mesin Jacquard atanapi Dobby.
  • 2

    2h

    Urang konsentrasi dina industri lawon sempit tur tawaran anyaman na mesin pagawean pikeun webbing teknis sapertos Straps, slings, kaset serat gelas, kaset Velcro ..., na elastis atawa non-elastis fabrics sempit.
  • 3

    3h

    Urang turutan trend di industri labél tekstil ku maturan kualitasna alus sarta motong ongkos-efektif & mesin tilepan, mesin percetakan usaha Rotary, anyaman labél looms jeung labél pagawean mesin.

Tentang Kami

Téks ngeunaan parusahaan urang

  • 新 1
  • 新 2

Sino TECHFULL CO., LTD.

nyaéta parusahaan reputable kantor pusatna di Cina jeung anu kalibet dina kagiatan bisnis di handap:

1Konsumén 'supplier pasangan tina suku cadang jeung asesoris keur looms, jeung mesin Dobby na Jacquard.

1Salaku panyadia layanan profésional sarta ngalaman,  TECHFULL  ieu dedicated ka maturan mesin fungsi pikeun fabrics sempit, hususna keur webbing teknis.

1Dirojong ku garis produksi husus sarta bakat terampil tinggi,  TECHFULL   jalan dina nyadiakeun mesin kualitas pikeun ribbons labél jeung labél tungtung ka konsumén di sakuliah dunya.

 

AT konsumén urang

saprak 1998

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Urang Dupi dipercaya

konsumén biasa urang

  • Working principle of ultrasonic cutting machine

    1. The working principle of ultrasonic cutting machine is completely different from traditional cutting machine. It uses the energy of ultrasonic to melt the local heating of the material to be cut, so as to achieve the purpose of cutting the material. Therefore, ultrasonic cutting does not require a sharp edge, nor does it require a lot of pressure, so that it will not cause the edge of the cut material to collapse and damage. At the same time, due to the ultrasonic vibration of the cutting knife, the friction resistance is very small, and the cutting material is not easy to stick to the blade. It is especially suitable for cutting viscou...
    Maca deui
  • The global battle for seamless knitting machines

    Seamless knitwear is a one-time forming fabric produced by a novel special forming equipment-seamless knitting machine, which can be used to make underwear, swimwear, sportswear and other categories. Statistics show that in 2005, seamless knitting and traditional knitting accounted for 40% and 60% of the global knitted underwear market respectively. In recent years, as the global textile layout has shifted to Asia and even more to China, more and more enterprises in my country are engaged in the production of seamless knitwear. No matter domestic sales or foreign trade processing, the domestic seamless clothing market is very strong. Poten...
    Maca deui