ÇFARË BËJMË NE

Si partner konsumatorëve

 • orë

  Ne jemi të furnizuesit partner i pjesëve të këmbimit dhe aksesorë në cilësi të mirë me çmime konkurruese për makinat gërshetim, dhe Jacquard ose Dobby makina.
 • 2

  2H

  Ne përqëndrohemi në industrinë e rrobave të ngushta dhe të ofrojë endje dhe makinat e mbarimit për rrip i trashë pëlhure teknike të tilla si shiritat, slings, kaseta fibër qelqi, kaseta Velcro ..., dhe pëlhura elastike ose jo-elastike të ngushta.
 • 3

  3h

  Ne ndjekim trendin në industrinë e tekstilit etiketë duke ofruar cilësi të lartë dhe kosto-efektive prerja dhe makina kanate, makina rrotullues shtypjen, të endura etiketë etiketë afrohet dhe e mbarimit makina.

Rreth nesh

Tekst për kompaninë tonë

 • 新 1
 • 新 2

SINO TECHFULL CO., LTD.

është një kompani me reputacion me seli në Kinë dhe është e angazhuar në aktivitetet e biznesit në vijim:

1furnizuesit e konsumatorëve partner i pjesëve rezervë dhe pajisje për afrohet, dhe për Dobby dhe Jacquard makina.

1Si ofruesin e shërbimit profesional dhe me përvojë,  TECHFULL  është i përkushtuar për të ofruar makina funksionale për pëlhura të ngushta, sidomos për rrip i trashë pëlhure teknik.

1Përkrahur nga linjës të prodhimit të specializuar dhe talentet lartë të aftë,  TECHFULL   punon në sigurimin e makinave të cilësisë për shirita etiketë dhe etiketat në fund për klientët në mbarë botën.

 

AT klientët tanë

Që nga viti 1998

 • 8
 • 7
 • 6
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1

Ne jemi të besuar

klientët tanë të rregullt

 • From Floppy to USB for Muller MBJ3 STAUBLI JC5 Bonas label machine

  Product Description Fusb floppy to USB conversion forMULLER MBJ3 STAUBLI JC5 BONAS label weaving machine Features: 1. Floppy to USB conversion through 34pin floppy disk driver interface, easy to install, no need to modify system settings. 2. Built-in 2MegaBytes flash memory for data transfer, data reserved even the power is shut down. 3. USB flash disk with Large capacity is supported, all the files in USB flash disk are input to the machine possibly. After the USB flash disk is pluged in converter, first 1.44MB of files under the root directory in USB disk are read into 2. MB built-in flash memory auto, while the total files under root d...
  Lexo më shumë
 • Tuaja janë ngrohtësisht i mirëpritur për të vizituar stendat tona në ITMA 2019 Barcelona

  Tuaja janë ngrohtësisht i mirëpritur për të vizituar stendat tona në ITMA 2019 Barcelona

  Në kabinë ne do të tregojnë: Pjesë këmbimi, MYQ1 / 350 gjergjef për pëlhurë të veçantë të gjerë të ngushtë, MYF-21R Rotary Flex makinë shtypi etiketë, etiketa MY348 prerja dhe makine kanate.
  Lexo më shumë