ШТО ПРАВИМЕ

Како партнер на клиентите

 • h

  Ние сме партнер добавувач на резервни делови и додатоци во добар квалитет, со конкурентни цени за ткаење машини и Жакард или Dobby машини.
 • 2

  Ние се концентрираме на тесни ткаенини индустрија и понуда ткаење и завршна обработка за техничка webbing како ремени, краци, стаклени влакна ленти, Velcro ленти ..., и еластична или нееластични тесни ткаенини.
 • 3

  3h

  Ние ги следиме трендот во текстилната индустрија етикета, нудејќи висок квалитет и ефективни сечење и виткање машини, ротирачки машини за печатење, ткаени етикета етикета разбои и завршна обработка.

за нас

Текст за нашата компанија

 • 新 1
 • 新 2

Сино TECHFULL CO., LTD.

е реномирана компанија со седиште во Кина и се занимава со следните дејности:

1партнер снабдувач на клиентите на резервни делови и прибор за разбои, како и за Dobby и Жакард машини.

1Како професионални и искусни обезбедувач на услуги,  TECHFULL  е посветена на понудата функционална машини за тесни ткаенини, особено техничарите webbing.

1Поддржано од страна на специјализирани линија за производство и високо квалификувани таленти,  TECHFULL   работи на обезбедување на квалитетни машини за панделки етикетата и крајот етикети, за да клиенти низ целиот свет.

 

На нашите клиенти

Од 1998 година

 • 8
 • 7
 • 6
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1

Ние сме доверлив

Нашите редовни клиенти

 • Working principle of ultrasonic cutting machine

  1. The working principle of ultrasonic cutting machine is completely different from traditional cutting machine. It uses the energy of ultrasonic to melt the local heating of the material to be cut, so as to achieve the purpose of cutting the material. Therefore, ultrasonic cutting does not require a sharp edge, nor does it require a lot of pressure, so that it will not cause the edge of the cut material to collapse and damage. At the same time, due to the ultrasonic vibration of the cutting knife, the friction resistance is very small, and the cutting material is not easy to stick to the blade. It is especially suitable for cutting viscou...
  Прочитај повеќе
 • The global battle for seamless knitting machines

  Seamless knitwear is a one-time forming fabric produced by a novel special forming equipment-seamless knitting machine, which can be used to make underwear, swimwear, sportswear and other categories. Statistics show that in 2005, seamless knitting and traditional knitting accounted for 40% and 60% of the global knitted underwear market respectively. In recent years, as the global textile layout has shifted to Asia and even more to China, more and more enterprises in my country are engaged in the production of seamless knitwear. No matter domestic sales or foreign trade processing, the domestic seamless clothing market is very strong. Poten...
  Прочитај повеќе