Jarum loom seri MYM

Short Description:

Fitur penting

- Khusus apik ing Weaving rasukan panah cahya, salah siji kaku utawa lentur.

- pilihan Best Weaving saka kain digawe saka tenunan alus lan nenun ing / selvedge wis panjalukan sing paling dhuwur.

- Kanthi komponen-dhuwur tliti digawe saka materi-kelas dhuwur kanggo ngidini mlaku ing dhuwur kacepetan.

- Fleksibel duwe macem-macem lampiran technical kanggo gawe marem panjaluk awake kanggo fashion.


Detail produk

Tags Product

Kasedhiya Tech-lampiran:

1. Double utawa siji selvage sistem knitting Picot (by saklapan utawa weft)

2. elastis karet piranti layang thread.

3. Companies kain piranti muter-up

Model Machine lan Specifications

nomer model

MYM10 / 20

MYM8 / 27

MYM6 / 42

MYM4 / 65

MYM2 / 130

MYM2 / 175

No spasi

10

8

6

4

2

2

jembaré Reed

20mm

27mm

42mm

65mm

130mm

175mm

No sabuk

16 ~ 20

shedding gerakan

Kasektene rentengan pola utawa dening kit cam gumantung ing kain nenun

Pick baleni

Miturut rentengan pola: 16-48 / dening kamera: 1: 8

Selvedge reraket

Single / Utas Binder Double utawa ngunci Utas ing request

rpm makarya

1200 ~ 1700

8000 ~ 1300

kontrol kacepetan

Single-kacepetan motor karo frekuensi Panggantos

Utawa, pindho kacepetan motor karo Motion Slow

 

nomer model

MYM18 / 18

MYM14 / 30

MYM8 / 55

MYM6 / 80

MYM4 / 110

 

No spasi

18

14

8

6

4

 

jembaré makarya

18mm

30mm

55mm

80mm

110mm

 

No sabuk

16 ~ 20

shedding gerakan

Kasektene rentengan pola utawa dening kit cam gumantung ing kain nenun

Pick baleni

Miturut rentengan pola: 16-48 / dening kamera: 1: 8

Selvedge reraket

Single / Utas Binder Double utawa ngunci Utas ing request

rpm makarya

1200 ~ 1700

8000 ~ 1300

kontrol kacepetan

Single-kacepetan motor karo frekuensi Panggantos

Utawa, pindho kacepetan motor karo Motion Slow

 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk