Babagan awake dhewe

babagan awake dhewe

SINO TECHFULL CO., LTD. 

perusahaan biso dipercoyo kantor pusat ing China lan melu ing aktivitas bisnis ing ngisor iki:

1Pelanggan 'supplier partner spare parts lan aksesoris kanggo looms, lan kanggo mesin Dobby lan Jacquard.

1Minangka panyedhiya layanan profesional lan experienced,  TECHFULLwis darmabakti kanggo aturan mesin fungsi kanggo rasukan panah, utamané kanggo webbing technical.

1Didhukung dening baris produksi khusus lan talents trampil dhuwur,  TECHFULL   dianggo ing nyediakake mesin kualitas kanggo pita label lan label pungkasan kanggo pelanggan donya.

sejarah

wiwit taun 1998

TECHFULL h minangka bisa diwiwiti karo tetanduran Manufaktur specialized kanggo ngatur lan kurban spare parts minangka alternatif kualitas-manteb lan biaya-efektif kanggo pelanggan kanggo mlaku sing looms.

wiwit 2002

Adhedhasar expertise ing produksi komponen lan pangerten looms,  TECHFULL wis miwiti aturan mesin bebarengan karo solusi kanggo produksi rasukan panah lan label sandhangan.

misi kita

Kita wis lan bakal terus-terusan nggawe efforts ngengkel kanggo sumber kualitas produk karo rega competitive kanggo pelanggan kita kajiang pisan!

Kita nyoba kanggo entuk customer kepuasan dadi partner long term sing liwat nggawe solusi kanggo nganyarke fasilitas produksi lan aturan part alternatif spare dipercaya.

lokasi kita

Kantor Marketing Overseas

l ocated ing kutha kaca paling gedhe saka China wewatesan Hong  Kong where we can closely follow up the trends in the international market and give the fastest response to the requests of our customers.

Lokasi: Sky, Shenzhen, China

Activities: marketing Overseas lan dodolan global

Dhasar Produksi
Lokasi: Songhu Industrial Zone, Yueqing, Zhejiang, China

Productions: Grippers lan bagean kanggo looms

Lokasi: District Industrial Gaobu, Dongguan, China

Productions: Mesin rasukan panah

Lokasi: District Longhua Industrial, Shenzhen, China
Productions: Mesin label.

Activities Promotion penting ing sajarah perusahaan

Wiwit 2001 TECHFULL  melu saben edition of  ITMA ASIA  and ITMA EUROPE.

Saran saka pelanggan

Ing collaborations partner karo pelanggan dumunung ing luwih saka 40 negara,  TECHFULL wis ditampa pengakuan reputasi dhuwur kanggo dipercaya layanan lan produk kualitas ana.