Apa aku

Minangka partner pelanggan '

  • h

    We are supplier partner spare parts lan aksesoris kualitas apik karo prices competitive kanggo nenun mesin, lan mesin Jacquard utawa Dobby.
  • 2

    2h

    We musataken ing industri kain panah lan tawaran Weaving lan mesin pagawean kanggo webbing technical kayata nyudo, Slings, kaset serat kaca, kaset Velcro ..., lan lentur utawa non-lentur rasukan panah.
  • 3

    3h

    Kita tindakake gaya ing industri label textile dening aturan kualitas dhuwur lan nglereni biaya-efektif & mesin lempitan, mesin printing Rotary, dirajut label looms lan label pagawean mesin.

Babagan awake dhewe

Tèks babagan perusahaan kita

  • 新 1
  • 新 2

SINO TECHFULL CO., LTD.

perusahaan biso dipercoyo kantor pusat ing China lan melu ing aktivitas bisnis ing ngisor iki:

1Pelanggan 'supplier partner spare parts lan aksesoris kanggo looms, lan kanggo mesin Dobby lan Jacquard.

1Minangka panyedhiya layanan profesional lan experienced,  TECHFULL  wis darmabakti kanggo aturan mesin fungsi kanggo rasukan panah, utamané kanggo webbing technical.

1Didhukung dening baris produksi khusus lan talents trampil dhuwur,  TECHFULL   dianggo ing nyediakake mesin kualitas kanggo pita label lan label pungkasan kanggo pelanggan donya.

 

AT kita pelanggan

Wiwit taun 1998

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Kita dipercaya

pelanggan kita biasa