Apa aku

Minangka partner pelanggan '

  • h

    We are supplier partner spare parts lan aksesoris kualitas apik karo prices competitive kanggo nenun mesin, lan mesin Jacquard utawa Dobby.
  • 2

    2h

    We musataken ing industri kain panah lan tawaran Weaving lan mesin pagawean kanggo webbing technical kayata nyudo, Slings, kaset serat kaca, kaset Velcro ..., lan lentur utawa non-lentur rasukan panah.
  • 3

    3h

    Kita tindakake gaya ing industri label textile dening aturan kualitas dhuwur lan nglereni biaya-efektif & mesin lempitan, mesin printing Rotary, dirajut label looms lan label pagawean mesin.

Babagan awake dhewe

Tèks babagan perusahaan kita

  • 新 1
  • 新 2

SINO TECHFULL CO., LTD.

perusahaan biso dipercoyo kantor pusat ing China lan melu ing aktivitas bisnis ing ngisor iki:

1Pelanggan 'supplier partner spare parts lan aksesoris kanggo looms, lan kanggo mesin Dobby lan Jacquard.

1Minangka panyedhiya layanan profesional lan experienced,  TECHFULL  wis darmabakti kanggo aturan mesin fungsi kanggo rasukan panah, utamané kanggo webbing technical.

1Didhukung dening baris produksi khusus lan talents trampil dhuwur,  TECHFULL   dianggo ing nyediakake mesin kualitas kanggo pita label lan label pungkasan kanggo pelanggan donya.

 

AT kita pelanggan

Wiwit taun 1998

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Kita dipercaya

pelanggan kita biasa

  • From Floppy to USB for Muller MBJ3 STAUBLI JC5 Bonas label machine

    Product Description Fusb floppy to USB conversion forMULLER MBJ3 STAUBLI JC5 BONAS label weaving machine Features: 1. Floppy to USB conversion through 34pin floppy disk driver interface, easy to install, no need to modify system settings. 2. Built-in 2MegaBytes flash memory for data transfer, data reserved even the power is shut down. 3. USB flash disk with Large capacity is supported, all the files in USB flash disk are input to the machine possibly. After the USB flash disk is pluged in converter, first 1.44MB of files under the root directory in USB disk are read into 2. MB built-in flash memory auto, while the total files under root d...
    Waca liyane
  • Sing becik welcome kanggo ngunjungi Booth kita ing ITMA 2019 Barcelona

    Sing becik welcome kanggo ngunjungi Booth kita ing ITMA 2019 Barcelona

    Ing Booth kita bakal nuduhake: Spare Parts, MYQ1 / 350 loom kanggo kain panah khusus lebar, MYF-21R Rotary Flex mesin label printing, label MY348 nglereni & mesin lempitan.
    Waca liyane