Apa aku

Minangka partner pelanggan '

  • h

    We are supplier partner spare parts lan aksesoris kualitas apik karo prices competitive kanggo nenun mesin, lan mesin Jacquard utawa Dobby.
  • 2

    2h

    We musataken ing industri kain panah lan tawaran Weaving lan mesin pagawean kanggo webbing technical kayata nyudo, Slings, kaset serat kaca, kaset Velcro ..., lan lentur utawa non-lentur rasukan panah.
  • 3

    3h

    Kita tindakake gaya ing industri label textile dening aturan kualitas dhuwur lan nglereni biaya-efektif & mesin lempitan, mesin printing Rotary, dirajut label looms lan label pagawean mesin.

Babagan awake dhewe

Tèks babagan perusahaan kita

  • 新 1
  • 新 2

SINO TECHFULL CO., LTD.

perusahaan biso dipercoyo kantor pusat ing China lan melu ing aktivitas bisnis ing ngisor iki:

1Pelanggan 'supplier partner spare parts lan aksesoris kanggo looms, lan kanggo mesin Dobby lan Jacquard.

1Minangka panyedhiya layanan profesional lan experienced,  TECHFULL  wis darmabakti kanggo aturan mesin fungsi kanggo rasukan panah, utamané kanggo webbing technical.

1Didhukung dening baris produksi khusus lan talents trampil dhuwur,  TECHFULL   dianggo ing nyediakake mesin kualitas kanggo pita label lan label pungkasan kanggo pelanggan donya.

 

AT kita pelanggan

Wiwit taun 1998

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Kita dipercaya

pelanggan kita biasa

  • DIGI-KAST 5 for Muller MBJ3 and MBJ3.1 179729338

    DIGI-KAST 5 for Muller MBJ3 and MBJ3.1 179729338

      DIGIKAST 483 M warp tension controller compatible for Muller Mugrip MBJ2, as well as for Muller Mugrip MBJ1  and other woven label weaving looms. High quality with good feedback from users. Original part number Specification Description 179 729 268 190/45.5X250 DIGI KAST 4-PRINT 179 729 298 190/45.5X250 Digi Kast 5-Print 179 729 328 190/45.5X250 DIGI KAST 179 729 338 190/45.5X250 PCB DIGI-KAST 5 179 949 496 17.5/4.4X17.5 SOFTWARE 179 949 504 17.5/4.4X17.5 SOFTWARE We also supply other spare parts, accessories which are compatible for Muller woven label weaving machines. Welcome to co...
    Waca liyane
  • label compact Screen printer

    We sold label compact Screen printer to European country Romania on Sep.2020. Machine has 3 colors including 2 front plus 1 back. Printing machine has Servo system and Steel belt to print at high accuracy and printing rapport is constant. The maximum printing width is 180mm. Machine can print the label with 3D feature.  
    Waca liyane