Apa aku

Minangka partner pelanggan '

  • h

    We are supplier partner spare parts lan aksesoris kualitas apik karo prices competitive kanggo nenun mesin, lan mesin Jacquard utawa Dobby.
  • 2

    2h

    We musataken ing industri kain panah lan tawaran Weaving lan mesin pagawean kanggo webbing technical kayata nyudo, Slings, kaset serat kaca, kaset Velcro ..., lan lentur utawa non-lentur rasukan panah.
  • 3

    3h

    Kita tindakake gaya ing industri label textile dening aturan kualitas dhuwur lan nglereni biaya-efektif & mesin lempitan, mesin printing Rotary, dirajut label looms lan label pagawean mesin.

Babagan awake dhewe

Tèks babagan perusahaan kita

  • 新 1
  • 新 2

SINO TECHFULL CO., LTD.

perusahaan biso dipercoyo kantor pusat ing China lan melu ing aktivitas bisnis ing ngisor iki:

1Pelanggan 'supplier partner spare parts lan aksesoris kanggo looms, lan kanggo mesin Dobby lan Jacquard.

1Minangka panyedhiya layanan profesional lan experienced,  TECHFULL  wis darmabakti kanggo aturan mesin fungsi kanggo rasukan panah, utamané kanggo webbing technical.

1Didhukung dening baris produksi khusus lan talents trampil dhuwur,  TECHFULL   dianggo ing nyediakake mesin kualitas kanggo pita label lan label pungkasan kanggo pelanggan donya.

 

AT kita pelanggan

Wiwit taun 1998

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Kita dipercaya

pelanggan kita biasa

  • Ultrasonic cutting machine

    We sold Ultrasonic cutting machine to European country Italy. This machine can do the angle cut. The cutting wide range is from 10mm~65mm, cutting length range is from 55mm~400mm. Our machine can cut very thin fabric very well. Below is our cutting sample pictures of 45 degree angle cutting and thin fabric cutting.  
    Waca liyane
  • 8 drums Finishing machine.

    Cylinders coated by Teflon, not easy for absorbing glue. Suitable for the starching of webbings thickness up to 5mm. Heating by steam or by air. Driven by independent motor,each cylinder with independent temperature control. https://www.sino-techfull.com/uploads/e5b53204e35d6c8c9b8a590241c55e8b.mp4  
    Waca liyane