Apa aku

Minangka partner pelanggan '

  • h

    We are supplier partner spare parts lan aksesoris kualitas apik karo prices competitive kanggo nenun mesin, lan mesin Jacquard utawa Dobby.
  • 2

    2h

    We musataken ing industri kain panah lan tawaran Weaving lan mesin pagawean kanggo webbing technical kayata nyudo, Slings, kaset serat kaca, kaset Velcro ..., lan lentur utawa non-lentur rasukan panah.
  • 3

    3h

    Kita tindakake gaya ing industri label textile dening aturan kualitas dhuwur lan nglereni biaya-efektif & mesin lempitan, mesin printing Rotary, dirajut label looms lan label pagawean mesin.

Babagan awake dhewe

Tèks babagan perusahaan kita

  • 新 1
  • 新 2

SINO TECHFULL CO., LTD.

perusahaan biso dipercoyo kantor pusat ing China lan melu ing aktivitas bisnis ing ngisor iki:

1Pelanggan 'supplier partner spare parts lan aksesoris kanggo looms, lan kanggo mesin Dobby lan Jacquard.

1Minangka panyedhiya layanan profesional lan experienced,  TECHFULL  wis darmabakti kanggo aturan mesin fungsi kanggo rasukan panah, utamané kanggo webbing technical.

1Didhukung dening baris produksi khusus lan talents trampil dhuwur,  TECHFULL   dianggo ing nyediakake mesin kualitas kanggo pita label lan label pungkasan kanggo pelanggan donya.

 

AT kita pelanggan

Wiwit taun 1998

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Kita dipercaya

pelanggan kita biasa

  • Working principle of ultrasonic cutting machine

    1. The working principle of ultrasonic cutting machine is completely different from traditional cutting machine. It uses the energy of ultrasonic to melt the local heating of the material to be cut, so as to achieve the purpose of cutting the material. Therefore, ultrasonic cutting does not require a sharp edge, nor does it require a lot of pressure, so that it will not cause the edge of the cut material to collapse and damage. At the same time, due to the ultrasonic vibration of the cutting knife, the friction resistance is very small, and the cutting material is not easy to stick to the blade. It is especially suitable for cutting viscou...
    Waca liyane
  • The global battle for seamless knitting machines

    Seamless knitwear is a one-time forming fabric produced by a novel special forming equipment-seamless knitting machine, which can be used to make underwear, swimwear, sportswear and other categories. Statistics show that in 2005, seamless knitting and traditional knitting accounted for 40% and 60% of the global knitted underwear market respectively. In recent years, as the global textile layout has shifted to Asia and even more to China, more and more enterprises in my country are engaged in the production of seamless knitwear. No matter domestic sales or foreign trade processing, the domestic seamless clothing market is very strong. Poten...
    Waca liyane